divendres, 24 d’abril del 2015

EN WALLY, QUE SE’NS HA ESCAPAT!




EN WALLY, QUE SE’NS HA ESCAPAT!



No hem pogut fer absolutament res per evitar-ho! En un joc amb un llistat de tot d’elements visuals a trobar i distingir, no ens podíem deixar aquest famós personatge. No volíem ser un simple capítol més de les seves aventures, però així ha sigut... Per tant, no tens cap altre més remei que buscar i trobar-lo.


Que quina relació té amb Occitània? Cap! Bé, cap tampoc… Si ens permeteu estirar el fil fins a l’extrem us podríem dir que a França el doblatge de la sèrie de dibuixos animats sobre aquest personatge la veu que feia de Wally era la d’un actor que porta per cognom un topònim occità: Jean-Claude Montalban (per ara no hem pogut esbrinar malgrat el seu cognom si es tracta d’un actor d’origen francès o occità). Ha colat?


En tot cas serà una excusa ideal per a que afinis bé la vista i mentre el busques et vagis fixant en tots els detalls que té aquest mapa d’Occitània. I per cert, t’has fixat què està buscant en Wally? Va ben perdut!


Curiositats:


Martin Handford és l’il·lustrador britànic que l’any 1986 va crear aquest personatge.


Els seus llibres han tingut èxit internacional i el nom de Wally (l’original en anglès) en alguns casos s’ha adaptat a cada llengüa: Charlie a França, Walter a Alemanya, Ubaldo a Itàlia, Waldo als EEUU…


Enllaços:






Fitxes relacionades


per haver-se colat també en aquest mapa:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada